Wie ben ik ?

       mikedogreptiles de site van en voor de Luipaardgekko liefhebber.

Graag zou ik mezelf even willen voorstellen;

Mijn naam is Jan,44 jaar, getrouwd. Ik ben werkzaam als verpleegkundige.

Mikedog's reptiles, ja die naam wat heeft die nu met reptielen te maken denk je nu. Dat zou ik ook denken wanneer ik deze naam zou lezen.

Ik heb veel interesses op velen gebieden in het bijzonder ligt mijn interesse bij de Noord – Amerikaanse Indianen. Ik ben geïnteresseerd in hun cultuur en gewoontes, hoe deze mensen tegen de natuur aankijken, zeer bijzonder. Ik wil hier een aparte site voor gaan maken in de toekomst. Mikedog is in de loop van de tijd mijn bijnaam geworden.

Mijn grootste hobby is het houden van reptielen, in het bijzonder de Luipaardgekko heeft mijn hart gestolen door zijn vriendelijke karakter.

Ik ben begonnen met deze hobby in 2005, in mijn beleving was dit nog amateuristisch. Ik ben begonnen met drie trio’s Luipaardgekko’s. In 2005 heb ik het (beginners) geluk gehad dat ik nog 17 jongen heb kunnen kweken.

In 2006 heb niet gekweekt i.v.m. drukte van de studie, nu ik gestopt ben met studeren wil ik het kweken serieus oppakken.

Ik heb verder ook nog drie Leguanen waar ik ook helemaal voor gevallen ben ook door hun vriendelijk karakter maar op dit moment ga ik hier niet mee kweken. Ik weet n.l. ook nog niet precies of het koppels zijn.

Mijn dochter heeft nog drie Griekse- landschildpadden die ik tijdelijk mag verzorgen.

Bij Links zal ik ook sites zetten waar mijn interesses naar uit gaan, verdeeld onder reptielen sites en diversen sites die de moeite waard zijn om te bekijken.

Onze overige dieren:

    • Koko de papegaai
    • 2 katten.

Ik wil jullie veel leesplezier toewensen bij mikedogreptiles.

Wanneer jullie vragen hebben kunnen jullie mij mailen.

Gratis website teller  

 

[Home] [Wie ben ik ?] [Luipaardgekko] [Voeding] [mikedog's place] [collectie mikedogreptiles] [Te Koop] [Links] [Beursen] [Gezocht.] [Gastenboek]